4 קישואים מגורדים בפומפייה- לסנן מנוזלים היטב!
2 גזרים גדולים מגורדים בפומפיה- לסנן מנוזלים היטב!
בצל אחד גדול מגורד בפומפיה- לסנן מנוזלים היטב!
4 ביצים שלמות
חצי גביע גבינה לבנה 5%
4 כפות קמח ( אפשר להוסיף מלא- תקנה של חברת שטיבל הם מצויינים, גם קמחים לבנים שמועשרים בוויטמינים וחומצה פולית)
כפית מלח (לא בהריון), חצי כפית מרק עוף, פלפל טחון שחור או לבן לפי הטעם ומעט אגוז מוסקט טחון (לא חייב).- לערבב בקערה הכל יחד היטב ואם הבלילה נוזלית אז הוסף עוד גג 2 כפות קמח ואז לצקת ל-
תבנית חד-פעמית (או שלא) עדיף קטנה על מנת שלפשטידה יהיה נפח, לשמן אותה מעט בשמן זית או קנולה ולפזר מעל השמן שכבה דקה של פירורי לחם( כלומר הפירורים לא צפופים אלא מפוזרים).
חמם את התנור לכ-180 מעלות או שזה תלוי בתנור, שים לב שלא נשרף אך אל תפתח כל פעם משום שזה מפיל את הפשטידה.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה